En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı bağırsakin elverişli konumda evet.

- İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

l Duman ızdırapntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi esenlar.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sonunda imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik amerikan bar sistemi ile ateş takkadak kaçış tasarının daha hızlı kârlemesini sağlamaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın bapları, yangın emniyetliği muhtevain nazik öneme sahip olan konstrüktif unsurlardır. Ivedi durumlarda emin bir kaçış kurmak için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları çoklukla yangın dayanımı şiddetli malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en müsait fiyat politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Bunun bâtınin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı yangın kapısı özellikleri şunlardır

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı sırça takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Nitekim yangınlardan korunmak dâhilin çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page